.

Sunday, March 9, 2014

BISNES JUAL TOP UP ATAU JADI AGEN JUAL TOP UP MURAH



bisnes, jual top up, agen top up murah, daftar, kedai maxis, celcom, digi, reload, top up murah, top up mudah



Terkini: ada sindiket menipu untuk mencuri, orang yang tak dikenali membuat kerja-kerja haram ini. Antara kaedah yang digunakan...



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua. Alhamdulillah setelah hampir setahun menceburkan diri dalam dunia menjual topup ini makanya ia membuahkan hasil yang semakin meningkat. Pada kali ini Hanif akan mendedahkan ayat content marketing yang digunakan untuk menarik bakal-bakal agen untuk menjual top up. Dengan tema '100% menggunakan SMS' dan 'handphone cikai pun boleh buat duit' maka berikut adalah ayat-ayat yang disimpan di dalam Folder Archieve untuk berulang kali menhantar mesej kepada bakal agen bertujuan untuk membimbing bakal agen menjual top up. Boleh juga dikatakan ada 15 Q & A yang hanif gunakan. Siapa yang berhajat untuk menggunakan modul hanif ini dipersilakan tanpa meninggalkan kredit url ke blog Hanif.

#1

Slm, prhtian kpd kwn2 yg nak jual top up bole roger sy ye. Dpt less 3-4% bila beli top up. Bole utk kegunaan sendiri atau jualan. Atau kalau nk untg lebh taja beberapa kedai utk jual top up. Rate kdai runcit kat kampung2 RM4k sebulan. Kat bndar lg tinggi. Dan kwn2 akan handle 100% hanya guna sms! Dari daftar hingga ke transaksi duit. Sy buka tawaran ni dgn yuran seumur hidup serendah rm20 je! Cepat hubungi sy sekarang!

#2

Keuntungan mendaftar Pakej A. Celcom 4%, maxis 2.5%, digi 1.5%, umobile 4%, italk 5%, hot ticket 3%, boleh daftar pakej A & B (downline), terima bonus 1% hasil jualan pakej B, bole guna 5 no hp.

Keuntungan mendaftar Pakej B. Celcom 3%, maxis 1.5%, digi 0.5%, umobile 3%, italk 4%, hot ticket 2%, boleh daftar pakej B sahaja (downline). [ditutup]

#3

Tambah modal dari 8pg - 6ptg (isnin-ahad). Tapi masih boleh hantar lepas waktu ini dan akan diproses bergantung pd kelapangan admin. Reply BAKI utk semak baki.

#4

Jika mendapat mesej top up gagal / invalid, ini bermakna stok top up sudah habis. Sila maklum pd pelanggan top up stok jenis ini sudah habis.

#5

Format utk transfer modal ke downline Taip TRANS.SS_ID_DOWNLINE_.JUMLAH_000.PIN

Ini Contoh: TRANS.SS3941.100000.1234 (Transfr modal sebanyak RM100 ke downline dgn hantar kod ni ke server).

#6

Kalau ada masalah top up yang tidak masuk sila hantar sms report masalah dan kod beli ke hotline agen top up di talian 0176277702. Contoh, 'top up ini tak masuk pada 28 mei 2013. C10.0194702871.1234'.

#7

Cara nak tambah modal. Bnk in/ transfer ke maybnk akaun 5622630242730 atas nama ssREL0AD 1 Malaysia. Dptkn resit, dan hantar mggunakn kod ini

DEP.MAYBANK/RM_nilai_/_masa_/_tarikh_

Contoh 
nak tambh mdal rm50 , dah bnk in pd 7.42pg pd 7 november

DEP.MAYBNK/RM60/0742/7NOV

hantar ke nombo SERVER.

#8

Untuk melihat senarai produk & kod yang aktif:

taip: PRODUK hantar ke server.

Kod produk yg aktif dan ada utk dijual:

C=Celcom
M=Maxis
D=Digi
U=Umobile
HT=Hot Ticket
T=Tune Talk
X=XOX
F=Friendi
CT=Clixster
MC=Merchantrade
IT=Italk
DI=Digi IDD
DS=Digi Social
DH=Digi Happy
TR=Tron
MOL=Mol-Point

#9

Cara semak komisen 1% jualan pakej B:

taip: BAKI hantar ke no server.

taip TUKAR.ALL hantar ke server (tuntut komisen).

#10

Sila sms ACC untuk cara tambah modal.

Cara betul tambah modal wajib ada DEP. di bahagian hadapan. (DEP.MBB/.....).

#11

Mana2 agen Pakej A yang ada downline pakej B (agen yang didaftarkan), layak menerima komisen 1% bagi setiap transaksi pakej B.

#12

Untuk reload modal anda, sila sms ACC ke nombor server dan akan dapat nombor akaun dibwah ini:

MBB
CIMB
BIMB
RHB

#13

Kod nak top up

KOD_NILAI.NO_TELEFONPELANGGAN.PIN contoh:

C10.0102794128.1234 (celcom RM10)

M10.0102794128.1234 (maxis RM10)

D5.0102794128.1234 (digi RM5)M5)

DP30.0102794128.1234 (digi pin RM30)

IT10.0102794128.1234 (iTalk pin RM10)

U30.0102794128.1234 (uMobile pin RM30)

HT10.0102794128.1234 (hot ticket pin RM10)

Kod produk yg lain:

T=Tune Talk
X=XOX
F=Friendi
CT=Clixster
MC=Merchantrade
IT=Italk
DI=Digi IDD
DS=Digi Social
DH=Digi Happy
TR=Tron
MOL=Mol-Point

Pastikan anda telah didaftakan oleh admin terlebih dahulu.

#14

Ni no tel server (supaya lebih murah) nak hantar sama ada nak:

1. beli top up produk yg aktif (PRODUK) 
2. Check baki (BAKI)
3. Daptkn no akaun utk tambh modal (ACC),


4. Tukar komisyen, daftar Pakej B (TUKAR.ALL),

No server:

Celcom: 01115634411

Maxis: 0179389901

Digi: 0109155037

Umobile: 0182794119.

Sila simpan dlm phonebook utk memudahkan transaksi.

#15

Kod produk:

C=Celcom
M=Maxis
D=Digi
U=Umobile
HT=Hot Ticket
T=Tune Talk
X=XOX
F=Friendi
CT=Clixster
MC=Merchantrade
IT=Italk
DI=Digi IDD
DS=Digi Social
DH=Digi Happy
TR=Tron
MOL=Mol-Point

Cara topup <kod><nilai>.<no.hp pelanggan>.<pin>.

Cth:
M10.0123456789.1234 hntr ke server.

Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi : 

019 4603873 (call / sms / whatsapp / telegram)



***























...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...