.

Monday, August 12, 2013

ONLINE KAN PERNIAGAAN ANDA DI INTERNET


Jika anda ada bisnes sama ada kecil-kecilan atau besar, jangan ketinggalan pada masa dunia moden ini untuk meng-online-kan bisnes anda. Kami di H&H solution ada menawarkan perkhidmatan membuat laman web blog untuk bisnes anda. 

Pada masa kini, pengguna internet di Malaysia adalah antara yang tertinggi di Asia Tenggara mencecah 61% melibatkan 18 juta rakyat Malaysia mengatasi Singapura dan Thailand.


pengguna internet jalur lebar di asia

Sumber: amanz 


Oleh itu, jika anda mahu industri bisnes anda melebarkan sayapnya di seluruh Malaysia bahkan seluruh dunia boleh mengakses dan mengenali bisnes dan perkhidmatan yang anda tawarkan, maka adalah menjadi kemestian untuk anda untuk meng-online-kan bisnes anda sekarang juga!

Saya bagi contoh mudah, jika anda ada bisnes homestay di kawasan anda. Kebanyakan pengusaha homestay akan membuat iklan secara offline seperti memasang papan tanda dan iklan-iklan di surat khabar. Kenapa tidak anda menambah satu lagi iklan seumur hidup dengan adanya laman web blog ini. Kebanyakan pelanggan juga akan mengakses internet untuk mencari homestay dan jika anda tersenarai di muka hadapan enjin carian akan memudahkan pelanggan menghubungi anda serta merta!

Bagaimana saya menjana pendapatan mudah dengan bisnes online, sila baca di sini dan juga di sini.

Apa yang menarik dengan tawaran ini adalah:

  1. Produk dan perkhidmatan bisnes anda boleh diakses oleh seluruh rakyat Malaysia bahkan diseluruh dunia.
  2. Membina kredibiliti bisnes anda dengan adanya laman web blog ini (boleh dilampirkan dalam kad bisnes).
  3. Segala maklumat bisnes anda boleh disampaikan dengan mudah.
  4. Membina jaringan bisnes secara atas talian.
  5. PERCUMA (FREE) untuk selamanya, tiada yuran bulanan atau tahunan. Anda hanya perlu bayar upah mendaftar dan juga setting layout design sekali seumur hidup sahaja.
  6. Kami juga ada perkhidmatan tambahan untuk membawa laman web blog anda ke muka hadapan Google.com.my (top ranking, hebat bukan?!).

pengguna internet di asia tenggara


Nah! Apa tunggu lagi. Bertindak sekarang!

Berminat? Untuk keterangan lanjut, sila reply di bawah ini dan SMS ke nombor O14-2799!23


1 comment:

  1. BUKAN TIPU, INI REAL PUNYA

    Pakej rm380 pakat tak kayalah dapat rm1323.00 memang sikit, tapi boleh pilih dan tambah ikut kemampuan, jika bekerja mampu buka lebih, buka lebihlah. saya bermula rm3,800 (usd1,000)+_rm14,964.00 dan tambah rm38,000 (usd10,000) modal ini akan digandakan 7x ganda pendapatan ±rm144,207.00

    Bila untung, keluarkan semua 70% tunai + 30% gold. akaun akan jadi kosong..

    Nak atau tidak!!
    Nak atau tidak!!

    kita pam lagi keuntungan tadi dan tunggu 400 hari lagi.
    tahun kedua kita untung lagi dan pam lagi dan tahun seterusnya..

    kalau belanja pergi mekah berapa? rm13,000 boleh pergi tak?, sekarang lah kena buka akaun rm3,800 sahaja dan dapat rm14,964.00

    kalau kita nak kawin? kita kena buka akaun emas dari sekarang, .. buka akaun emas rm 3800.00 dan dpt kn simpanan rm14,964.00 selama 400 hari...so kita kena merancang dari sinilah..

    jika harga emas melambung 1.5% tinggi lagi, itu adalah bonus bagi kita, sekarang 7x ganda selama 400hari, mungkin kita akan dpt 10x hingga 15x ganda dari modal. inilah dikatakan kelebihan sistem kompaunding dlm ZG, pasif income sahaja

    org tak kan marah, org takkan gagal, org takkan kecewa company yang masuk dulu-dulu kena carik orang, kalau tak carik orang tak dapat apa lah, bila gagal orang marah kita. buka akaun dah ada untung!! malah mereka akan berterima kasih pada kita..

    balik boleh pikir, modal yg mana berkemampuan. janganlah usd100 nak tunggu sama jugak 400hari jugak, sedangkan kita bekerja siang dan malam, pagi hngga petang balik sampai ke tua, bila dah tua keluar duit KWSP Rm70k simpanan dah habis dalam masa 2 tahun. bila simpanan habis mula lah jadi jaga. mahukah kita jadi jaga?

    inilah orang-orang yang gagal dalam hidup, so kita belum tua, kita ada peluang dan mungkin dia tidak berpeluang

    kenapa kita tak ambil?
    menarik atau tidak!!

    kita boleh merancang..utk pergi mekah, beli kereta, beli rumah, dan mcm2 hutang..beri tepukan pd diri anda , jangan salah guna, jika mata duitan jangan lupa diri, segala hasil yang kita dapat gunalah semuanya secara betul..

    Wallahualam..

    ZG team

    Whatsapp Ejam +6014-5530067

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...